U 2016. ORBIT POKLANJA OSMEH

U cilju prevencije očuvanja zdravih zuba kod mališana kompanija Wrigley je organizovala uspešnu akciju, koja se odigrala od maja do decembra 2015. godine, a tokom koje je odvojen deo prihoda od prodaje Orbit žvakaćih guma.

Prikupljeno je čak 15.602.904,00 RSD, čime je obezbeđeno uspešno realizovanje ideje edukativnog karavana, a u cilju podizanja svesti mališana o važnosti oralne higijene. Deo sredstava je odvojen i za donaciju savremenog skenera glave za Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

Interesovanje za čitavu akciju je bilo na visokom nivou na zadovoljstvo dece, roditelja, kao i kompanije Wrigley.

Sa željom da još više dece i roditelja stekne značajno znanje o zdravom osmehu, kompanija Wrigley će i u 2016. godini brinuti o oralnom zdravlju najmlađih.

Ovogodišnja akcija nosi naziv ORBIT POKLANJA OSMEH i počinje u maju, a trajaće sve do decembra.

I ove godine Wrigley će organizovati Orbit putujući karavan. Deca će imati priliku da pogledaju edukativnu pozorišnu predstavu, da uče o oralnoj higijeni, da se fotografišu sa maskotom iznenađenja i zabavnim rekvizitima, a obezbeđeni su i Orbit poklon paketi.
Kompanija Wrigley će i ove godine nastaviti da kroz akciju ORBIT POKLANJA OSMEH značajno i uspešno unapređuje zdravlje zuba najmlađih.

 

« Vrati se na listu postova