Pomozite nam da poklonimo hiljade dječjih osmijeha!

Zato što je zdrav dečiji osmijeh najljepši i ove godine smo riješili da mališanima i njihovim roditeljima poklonimo znanje o zdravim navikama koje tiču brige o zubićima.

Pridružite se kampanji ORBIT POKLANJA OSMIJEH koja ove godine počinje 1. maja i traje sve do 30. juna 2017. i za cilj ima da podigne svijest o pravilnoj oralnoj higijeni.

Kupovinom omiljenih Orbit guma za žvakanje u ovom periodu, doprinosite doniranju radionicama koje podstiču na učestvovanje mališana, i pri tom bave se dentalnom edukacijom.

Brzo nakon prvog dijela kampanje “ORBIT POKLANJA OSMIJEH”, zajedno sa mališanimaOrbit karavan će krenuti u drugi dio avanture koja podrazumijeva pozorišnu predstavu, tokom koje će mališani osim interaktivnog i zabavnog učenja, imati priliku da se fotografišu sa maskotom iznenađenja, igraju zabavnim rekvizitima, a dobiće i brojne Orbit poklončiće.

A da li ste znali?

Da žvakanje Orbit guma za žvakanje bez šećera povećava stvaranje pljuvačke čak do deset puta, što ubrzava uklanjanje ostataka hrane i ugljenih hidrata iz usta? Što znači da u isto vrijeme možete da uživate u svom omiljenom Orbit ukusu i da zaštitite svoje zube!

U pljuvački su, takođe koncentrisani i glavni elementi koji čine sastav zuba, kalcijum, fosfati, hidroksidni joni i fluorid, zbog čega pljuvačka pomaže pri jačanju zubne gleđi i na taj način utiče na remineralizaciju i pomaže u smanjenju karijesa.

Statistike pokazuju da 91% dvanaestogodišnjaka ima jedan ili više karijesnih zuba, u petnaestoj godini 97%, a u osamnaestoj čak 98%!

Zato je jako bitna edukacija od najmlađih dana, podijelite svoje znanje i pridružite se ovoj Orbit avanturi, ne bi li naši mališani kroz život išli sa lijepim i zdravim osmijehom.

 

« Vrati se na listu postova