Pomozite nam da poklonimo hiljade dečjih osmeha!

Zato što je zdrav dečiji osmeh najlepši i ove godine smo rešili da mališane i njihovim roditeljima poklonimo znanje o zdravim navikama koje tiču brige o zubićima.

Pridružite se kampanji ORBIT POKLANJA OSMEH koja ove godine počinje 1. maja i traje sve do 30. juna 2017. i za cilj ima da podigne svest o pravilnoj oralnoj higijeni.

Kupovinom omiljenih Orbit guma za žvakanje u ovom periodu, doprinosite doniranju radionicama koje podstiču na učestvovanje mališana, i pri tom bave se dentalnom edukacijom.

Brzo nakon prvog dela kampanje “ORBIT POKLANJA OSMEH”, zajedno sa mališanimaOrbit karavan će krenuti u drugi deo avanture koja podrazumeva pozorišnu predstavu, tokom koje će mališani osim interaktivnog i zabavnog učenja, imati priliku da se fotografišu sa maskotom iznenađenja, igraju zabavnim rekvizitima, a dobiće i brojne Orbit poklončiće.

A da li ste znali?

Da žvakanje Orbit guma za žvakanje bez šećera povećava stvaranje pljuvačke čak do deset puta, što ubrzava uklanjanje ostataka hrane i ugljenih hidrata iz usta? Što znači da u isto vreme možete da uživate u svom omiljenom Orbit ukusu i da zaštitite svoje zube!

U pljuvački su, takođe koncentrisani i glavni elementi koji čine sastav zuba, kalcijum, fosfati, hidroksidni joni i fluorid, zbog čega pljuvačka pomaže pri jačanju zubne gleđi i na taj način utiče na remineralizaciju i pomaže u smanjenju karijesa.

Statistike pokazuju da 91% dvanaestogodišnjaka ili jedan ili više karijesnih zuba, u petnaestoj godini 97%, a u osamnaestoj čak 98%!

Zato je jako bitna edukacija od najmlađih dana, podelite svoje znanje i pridružite se ovoj Orbit avanturi, ne bi li naši mališani kroz život išli sa lepim i zdravim osmehom.

 

 

 

« Vrati se na listu postova