POČINJE ORBIT EDUKATIVNI KARAVAN!

Jako je lepo videti nasmejanog mališana, još lepše je kada je taj osmeh blistav i zdrav. Da bi od malih nogu naučili kako da pravilno vodimo računa o oralnoj higijeni, potrebna je edukacija puna pažnje i ljubavi.

Iz tog razloga, kompanija Mars Balkan East nastavlja sa sprovođenjem akcije koja se bavi dentalnom edukacijom najmlađih. Neposredno nakon veoma uspešno završenog prvog dela kampanje “ORBIT POKLANJA OSMEH”, koja je za cilj imala prikupljanje sredstava u svrhe dentalne edukacije, Orbit edukativni karavan kreće u novu avanturu punu osmeha.

Kompaniji Mars Balkan East je bilo pravo zadovoljstvo izdvajati po 1 dinar od svakog prodatog pakovanja Orbit guma za žvakanje u cilju uspeha ove plemenite akcije. I kako to obično biva trud uvek urodi plodom pa je kompanija Mars Balkan East od maja do kraja juna na ovaj način uspela da prikupi čak 10.744.238 dinara uz pomoć svojih potrošača. A sav prikupljeni novac je izdvojen u svrhu organizovanja edukativnog Orbit putujućeg karavana.

Orbit putujući karavan kompanije Mars Balkan East, svima donosi radost i znanje, kako mališanima, tako i njihovim roditeljima, jer ima za cilj podizanje svesti o značaju oralnog zdravlja i time dugoročno doprinosi očuvanju i unapređenju zdravlja zuba dece.

Naš omiljeni edukativni karavan će u narednim mesecima posetiti brojne predškolske ustanove širom Srbije kako bi mališanima na zabavan način predstavio značaj dentalne higijene i doprineo uspostavljanju navike održavanja higijene usta i zubića.

Ali to nije sve! U okviru karavana, kompanija Mars Balkan East organizuje edukativnu pozorišnu predstavu, a mališani će osim interaktivnog i zabavnog učenja, imati priliku da se fotografišu sa maskotom iznenađenja, igraju zabavnim rekvizitima, a dobiće i brojne Orbit poklončiće.

Akcija “ORBIT POKLANJA OSMEH” organizuje se uspešno već drugu godinu zaredom, a ove godine se završava u novembru mesecu.

Kao i proteklih godina, interesovanje za čitavu akciju je već sada na izuzetno visokom nivou, na zadovoljstvo dragih mališana i njihovih roditelja.

Želimo da se zahvalimo našim potrošačima koji su prepoznali ovu plemenitu akciju i kupovinom pakovanja Orbit guma za žvakanje pomogli našoj kompaniji da realizuje akciju edukacije najmlađih i učini njihove osmehe lepim i zdravim.

 

« Vrati se na listu postova