Ešton Kučer pokazuje da je veoma lako „raskinuti“

140828_ORBIT_04_805

Popularni glumac je zaštitno lice branda Wrigley u novoj Orbit kampanji o oralnoj higijeni

U novoj Orbit kampanji poznati glumac Ešton Kučer drži master klas iz oralne higijene dok raskida sa neverovatno ukusnom pizzom.

Imitirajući pravu vezu, Ešton pokušava sve kako bi “raskinuo” sa animiranim parčetom pizze, ali pred njim je opasna borba. Ešton voli pizzu, ali ona ima običaj da, kao i mnoga druga hrana i piće, prekorači granice dobrodošlice i time da podriva Eštonovo samopouzdanje i utiče na zdravlje njegovih zuba. Tek kada se on obrati za pomoć svom pakovanju Orbita, konačno može da joj kaže zbogom i da povrati svoje samopouzdanje.

Pričajući o svojoj ulozi u kampanji, Ešton je rekao: “Ja sam veliki obožavalac Orbita i kada mi je Wrigley prišao sa ovim konceptom, mislio sam da bi bilo veoma zabavno oponašati realni “raskid”…to je stvar sa kojom svako može da se identifikuje.“

„Reklama takođe ima sjajnu poruku. Nismo uvek u prilici da posle svakog obroka peremo zube i zato je mnogo lakše da umesto toga uzmemo gumu za žvakanje i na taj način se otarasimo svih tih ostataka koji se zadržavaju na zubima. Samo pazite da budu bez šećera.“

Gume za žvakanje bez šećera nakog svakog jela i pića su odličan dodatak našoj svakodnevnoj higijeni zuba. One povećavaju lučenju pljuvačke koja pomaže ispiranju čestica hrane i neutrališe štetne kiseline, koje nakon određenog vremena mogu da oslabe i na kraju dovedu do propadanja vaših zuba.

Prednosti oralne zaštite Orbita priznate su od strane Svetske stomatološke federacije (FDI), a podržane su i od strane stomatoloških udruženja širom sveta. Guma za žvakanje bez šećera je zdrava navika oralne higijene o kojoj ljudi ne znaju dovoljno.

U Wrigleyju su ponosni na saradnju i poručuju: “Sa njegovim svetski poznatim osmehom, ko je bolji nego Ešton Kučer da bude novo lice Orbit kampanje? Gume za žvakanje bez šećera su jednostavan i zabavan način pomoću koga možete u pokretu da očistite zube nakon obroka, gde god da se nalazite… A takođe, imaju i odličan ukus!”

Kampanja je najnoviji nastavak Orbit kampanje o oralnoj higijeni, čije je prethodno zaštitno lice bio čuveni glumac Antonio Banderas, koji je “raskidao” sa razigranim likovima hrane koji su prekoračili granicu svoje dobrodošlice.

140829_ORBIT_02_380

140829_ORBIT_02_941

« Vrati se na listu postova